Cea de-a treia ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, NEVERSEA, va avea loc în perioada 4-7 Iulie 2019, în Constanța.

Descoperă NEVERSEA (2019), cel mai mare festival de la malul Mării Negre

Povestea NEVERSEA continuă și în 2019 cu cele mai frumoase apusuri și cu cele mai intense răsărituri la malul Mării Negre, dar și cu experiențe unice și cu artiști în premieră în România. Toate acestea vor fi acompaniate de cei mai frumoși fani. Împreună cu artiști de renume internațional, festivalierii vor descoperi și în acest an diversitatea muzicală, interacțiunea prin muzică dar și atracțiile Mării Negre.

Primele zece mii de abonamente NEVERSEA (2019)

Primele zece mii de abonamente la un preț special, pentru festivalul NEVERSEA (2019) se vor pune în vânzare miercuri, 5 Decembrie 2018, de la ora 14:00. Prețul acestora va fi de 399 de lei plus taxe și vor putea fi achiziționate doar de către cei care s-au înregistrat pe neversea.com. Prețul final al abonamentelor va fi de 599 de lei plus taxe. Vor fi disponibile și abonamentele VIP la prețul de 900 de lei plus taxe.

Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, care va fi funcţional doar începând cu data de 5 Decembrie, ora 14.00, prin care va putea achiziţiona maxim patru abonamente. Cei care nu s-au înregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului.

Aftermovie NEVERSEA (2019)

Atmosfera unică trăită în cele patru zile de fanii festivalului dar și de artiștii care au urcat pe cele 7 scene a fost surpinsă în aproximativ 12 minute. Aftermovie-ul este disponibil pe canalul de youtube al NEVERSEA, în rezoluție 4k.

NEVERSEA (2018)

Ediția din 2018 a fost un real succes. În cele patru zile de festival peste 210.000 de participanți din țară dar și din străinătate au trecut pragul tărâmului NEVERSEA. Peste 150 de artiști internaționali au urcat pe cele șapte scene printre care, pentru prima dată în România: The Script, Aloe Blacc dar și artiști pe care fanii îi așteaptă cu multă nerăbdare, cum ar fi, Armin van Buuren, Steve Aoki, Lost Frequencies, Axwell & Ingrosso, Steve Angelo.

Cei mai mulți participanți au venit din orașele București și Constanța, urmate de Cluj-Napoca, Ploiești, Brașov și Timișoara. Festivalul NEVERSEA a avut participanți din 95 de țări de pe întreg globul. Dintre aceste țări, cei mai mulți participanți au ajuns din Marea Britanie, Franța, Israel, Germania și Statele Unite ale Americii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *